החומרים:
2 ק"ג כנפי עוף נקיות
כוס רוטב צ’ילי מתוק
1/4 כוס רוטב טריאקי
כוס קמח
2 כוסות שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה:
מחלקים כל כנף לשניים. במחבת גדולה ועמוקה או סיר נמוך מחממים את השמן לחום גבוה, שהשמן אינו לוהט.
מקמחים את כנפי העוף, מנערים את הקמח המיותר ומטגנים בשמן, בקבוצות קטנות. לפחות חמש דקות, כדי שהכנפיים יהיו מוכנות עד העצם. מחלישים את האש אם הכנפיים מזהיבות מהר מדי. מניחים על מסננת לטפטוף השמן.
בסיר או מחבת נוסף, מחממים את שני הרטבים וכשהם מבעבעים מוסיפים את הכנפיים. מערבבים ומקפיצים עד שהרוטב מכסה ומצפה את הכנפיים מכל הצדדים.
מגישים על סלט ירוק