מומלצים לציבור הדתי
בלינצ'ס במילוי קרם פטיסייר ותמרים

בלינצ'ס פרווה  מתקתק וטעים.

 

החומרים:
12 יחידות עלי בלינצ'ס 
1 כוס תמרים לחים קצוצים 
להכנת קרם הפטיסייר:
2 חלמונים
2 כפות גדושות קורנפלור 
2 מכלי קצפת צמחית לבישול (1/2 ליטרׂ) 
1/2 כוס סוכר 
מחמאה לטיגון הבלינצ'ס

 

אופן ההכנה:
טורפים את החלמונים עם הסוכר הקורנפלור ותמצית הווניל עם מעט מהקצפת לבישול .
מביאים את שאר הקצפת לבישול, לרתיחה, מוסיפים את החלמונים ומביאים לרתיחה תוך ערבוב עד שמסמיך היטב .
מעבירים לקערה את הקרם המוכן ומצננים.
את התמרים מערבבים לתוך הקרם , ממלאים את עלי הבלינצ'ס, מקפלים ומניחים על צלחת .
ממיסים את המחמאה ומטגנים את הבלינצ'ס.
מגישים עם אבקת סוכר .

פרטי התקשרות
מצאת טעות? המידע לא מעודכן? העסק נסגר? דווח לנו לעדכון הפרטים
אתה הבעלים של העסק?! בוא לקדם את העסק שלך
באדיבות שטרודל
הוסף המלצה
מכירים את בלינצ'ס במילוי קרם פטיסייר ותמרים? בואו לשתף, להוסיף המלצה או ביקורת בונה! אין לשלוח תגובות המפרות את תנאי השימוש, לרבות דברי הסתה, דיבה.
שם מלא:*
נושא:*
תוכן התגובה:
דירוג:*
כל הזכויות שמורות © דתי פייג'
מיזם גרופ בניית אתרים עם קידום אתרים
ראיתי לאחרונה