בלינצ'ס פרווה מתקתק וטעים.
החומרים:
12 יחידות עלי בלינצ'ס
1 כוס תמרים לחים קצוצים
להכנת קרם הפטיסייר:
2 חלמונים
2 כפות גדושות קורנפלור
2 מכלי קצפת צמחית לבישול (1/2 ליטרׂ)
1/2 כוס סוכר
מחמאה לטיגון הבלינצ'ס
אופן ההכנה:
טורפים את החלמונים עם הסוכר הקורנפלור ותמצית הווניל עם מעט מהקצפת לבישול .
מביאים את שאר הקצפת לבישול, לרתיחה, מוסיפים את החלמונים ומביאים לרתיחה תוך ערבוב עד שמסמיך היטב .
מעבירים לקערה את הקרם המוכן ומצננים.
את התמרים מערבבים לתוך הקרם , ממלאים את עלי הבלינצ'ס, מקפלים ומניחים על צלחת .
ממיסים את המחמאה ומטגנים את הבלינצ'ס.
מגישים עם אבקת סוכר .