מומלצים לציבור הדתי
טבעות בצל

זהו מתכון לטבעות הבצל הקלאסיים. מתאים כתוספת למנה או סתם כנשנוש לפני הארוחה.

 

החומרים:
1 בצל גדול
שמן לטיגון עמוק
לבלילה:
1 כוס קמח, מנופה
2 כפיות מלח
½ כפיות אבקת אפייה
1 ביצה, מופרדת
2/3 כוס חלב (או מים – אם לא רוצים חלבי)
1 כף שמן

 

אופן ההכנה:
קולפים את הבצל ופורסים לפרוסות עבות בעובי של 1 ס"מ. מפרידים את הטבעות ומשרים בקערת מי קרח למשך 30 דקות. מסננים ופורסים את הפרוסות על מצע של נייר סופג (חשוב שהבצל יהיה יבש).

להכנת הבלילה: 
מנפים לקערה את הקמח, המלח ואבקת האפייה. בכלי נפרד טורפים היטב את החלמון, החלב (או המים) והשמן. מוסיפים לתערובת הקמח וטורפים לבלילה אחידה ונטולת גושים. מקציפים את החלבון לקצף יציב ומקפלים לבלילה המוכנה. 
מחממים שמן לטיגון עמוק. טובלים את טבעות הבצל בבלילה ונותנים לעודפים לנזול חזרה לקערה. מטגנים 3 טבעות בו זמנית, עד שהן שחומות ופריכות. 
מעבירים בעזרת כף מחוררת למצע נייר סופג.

פרטי התקשרות
מצאת טעות? המידע לא מעודכן? העסק נסגר? דווח לנו לעדכון הפרטים
אתה הבעלים של העסק?! בוא לקדם את העסק שלך
באדיבות שטרודל
הוסף המלצה
מכירים את טבעות בצל? בואו לשתף, להוסיף המלצה או ביקורת בונה! אין לשלוח תגובות המפרות את תנאי השימוש, לרבות דברי הסתה, דיבה.
שם מלא:*
נושא:*
תוכן התגובה:
דירוג:*
כל הזכויות שמורות © דתי פייג'
מיזם גרופ בניית אתרים עם קידום אתרים
ראיתי לאחרונה
ראש העין