מומלצים לציבור הדתי
דג סול ברוטב ריבת בצל

זהו מתכון מיוחד, הוא אמנם טיפה מורכב אך שווה את ההשקעה.

מיועד לכ – 4 מנות


החומרים:

8 חתיכות דג סול
2 בצלים קצוצים 
250 גרם פטריות 
2 שיני שום
פירורי לחם
2 ביצים
כף אבקת מרק בצל
מלח
פלפל שחור
2 עלי דפנה
אגוז מוסקט

 

לריבת בצל:
1/4 כוס שמן זית
2 בצלים
2 כפות סוכר
1 שן שום קצוצה
1/2 כוס יין לבן
כפית אבקת מרק עוף

 

אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל עד שיזהיב, מוסיפים את הפטריות והתבלינים ומטגנים למשך 5 דקות.
מצננים מעט, מניחים על חתיכות הדג ומגלגלים ( בדומה לאגרול).
מקפיאים את הדג למשך כשלוש שעות [פעולה זו מייצבת את הדג בצורה עגולה].
לאחר ההקפאה טובלים את הדג בביצה ובפירורי הלחם ומטגנים היטב מכל הצדדים.

 

ריבת בצל:
משחימים את הבצל במחבת טפלון ומזיזים את הבצל לצד המחבת. בצד השני של המחבת מוסיפים את 2 כפות הסוכר עד שיזהיב, מוסיפים יין, שום ואבקת מרק עוף ומבשלים כ – 2 דקות על אש גבוהה תוך כדי ערבוב.

 

אופן ההגשה:
מניחים 2 פרוסות דג על הצלחת וזולפים מעליה או מהצד את ריבת הבצל.
מנה מיוחדת, שונה וחובה לחובבי הדגים!

פרטי התקשרות
מצאת טעות? המידע לא מעודכן? העסק נסגר? דווח לנו לעדכון הפרטים
אתה הבעלים של העסק?! בוא לקדם את העסק שלך
באדיבות שטרודל
הוסף המלצה
מכירים את דג סול ברוטב ריבת בצל? בואו לשתף, להוסיף המלצה או ביקורת בונה! אין לשלוח תגובות המפרות את תנאי השימוש, לרבות דברי הסתה, דיבה.
שם מלא:*
נושא:*
תוכן התגובה:
דירוג:*
כל הזכויות שמורות © דתי פייג'
מיזם גרופ בניית אתרים עם קידום אתרים
ראיתי לאחרונה
פתח תקוה
זכרון יעקב
כפר יחזקאל