מומלצים לציבור הדתי
עוגת גלידה וקפה

עוגת גלידה עם קפה, פרווה אמנם אך כמעט ולא שמים לב.

חומרים לבסיס: 

חבילת בסקוויטים 
1/2 כפית אבקת נס קפה 
3 כפות סוכר 
1/2 כוס מים

חומרים לגלידה:
 
3 כפות קקאו 
100 גרם שוקולד מריר 
9-10 כפות סוכר 
1/2 כוס מים 
1 חבילת מרגרינה 
4 ביצים 

לשכבה העליונה:
 
1 חבילת קצפת ריץ' 
3 כפות סוכר 
כפית רום/תמצית וניל/אבקת נס קפה 

אופן ההכנה:

מערבבים ב- 1/2 כוס מים את הסוכר ואבקת נס הקפה. 
טובלים את הבסקוויטים בתערובת, ומניחים אותם צמודים זה לזה בתבנית חסינת קור.

מבשלים את הקקאו, השוקולד המריר, הסוכר והמים. 
כשהכל רותח מוסיפים חבילת מרגרינה ומכבים את האש. 
מחכים עד שהמרגרינה תימס. מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבון. 
מוסיפים את החלמון לשוקולד הקר (רצוי לעשות את זה במערבל - כדי שלא תצא חביתה). 
מוסיפים את הקצף לתערובת השוקולד, ומערבבים בעדינות.

שופכים את כל תערובת השוקולד על הביסקוויטים ומכניסים למספר שעות להקפאה.

לאחר שתערובת השוקולד התקשתה לחלוטין מקציפים את הריץ' עם הסוכר. 
מוסיפים לקצף מעט תמצית רום או וניל או 1/4 כפית אבקת נס קפה (לפי הטעם)

ומורחים את הקצף על תערובת השוקולד. 
ניתן לקשט בפרורי שוקולד. 

את העוגה יש לשמור במקפיא עד להגשה. 
טיפ: מומלץ להוציא מהמקפיא דקה-שתי דקות לפני ההגשה, ע"מ שיהיה קל יותר לחתוך.

פרטי התקשרות
מצאת טעות? המידע לא מעודכן? העסק נסגר? דווח לנו לעדכון הפרטים
אתה הבעלים של העסק?! בוא לקדם את העסק שלך
באדיבות שטרודל
הוסף המלצה
מכירים את עוגת גלידה וקפה? בואו לשתף, להוסיף המלצה או ביקורת בונה! אין לשלוח תגובות המפרות את תנאי השימוש, לרבות דברי הסתה, דיבה.
שם מלא:*
נושא:*
תוכן התגובה:
דירוג:*
כל הזכויות שמורות © דתי פייג'
מיזם גרופ בניית אתרים עם קידום אתרים
ראיתי לאחרונה
גבעתיים