מומלצים לציבור הדתי
עוגיות פילו תמרים

מתכון לעוגיות פילו תמרים ותבלינים לחורף

 

מצרכים:

6 עלי פילו מופשרים

100 גרם חמאה מומסת

חצי כפית קינמון

חצי כפית אגוז מוסקט

12 תמרים יבשים קצוצים

50 גרם אגוזים קצוצים

 

לרוטב:
רבע כוס מים

רבע כוס מיץ תפוזים

חצי כוס סוכר

2 כפות גרידת תפוז

כף ליקר גראנד מרינייר (או כל ליקר תפוזים אחר מאיכות טובה)

את חומרי הרוטב מסמיכים בסיר קטן עד לצמצום והסמכת הרוטב.

 

 

חשוב- מברשת למריחת חמאה

 

הכנה:

מניחים עלה פילו על איזור העבודה, מורחים אותו בחמאה מקפלים לרוחב ושוב מורחים בחמאה.

חוזרים על התהליך עם שאר עלי הפילו לקבלת 6 מלבני פילו.

 

מערבבים בקערית את התמרים, האגוזים והתבלינים ומניחים ממנה בכל מלבן את מלית התערובת.

מניחים את הגלילות בתבנית על נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני למשך 20 דקות.

מיד לאחר האפייה יש לחתוך את הגלילות לעוגיות בגודל 2 סנטימטר.

מטפטפים מעל את הרוטב המתקתק כשהעוגיות חמות.

הרוטב נספג פנימה ומתקבל מעדן. זהירות: ממכר!

פרטי התקשרות
מצאת טעות? המידע לא מעודכן? העסק נסגר? דווח לנו לעדכון הפרטים
אתה הבעלים של העסק?! בוא לקדם את העסק שלך
באדיבות חטאים מתוקים
הוסף המלצה
מכירים את עוגיות פילו תמרים? בואו לשתף, להוסיף המלצה או ביקורת בונה! אין לשלוח תגובות המפרות את תנאי השימוש, לרבות דברי הסתה, דיבה.
שם מלא:*
נושא:*
תוכן התגובה:
דירוג:*
כל הזכויות שמורות © דתי פייג'
מיזם גרופ בניית אתרים עם קידום אתרים
ראיתי לאחרונה