עוגת הדבש פשוטה להכנה, קלאסית וטעימה מאין כמוה
החומרים:
1/2 כוס שמן
1/2 כוס קפה חזק
קורט ציפורן טחון
2 כוסות קמח תופח
2 כפות דבש
1 כוס סוכר
1 כפית סודה לשתייה
5 ביצים
אופן ההכנה:
מפרידים את הביצים. את החלמונים מקציפים עם חצי מכמות הסוכר. לקצף מוסיפים את השמן, הקפה, הדבש והציפורן. מוסיפים את הקמח והסודה לשתיה ומערבבים.
מקציפים את החלבונים עם הכמות הנותרת של הסוכר ומערבבים עם שאר התערובת.
אופים בתבנית מלבנית או עגולה בקוטר של 26' בחום של מאה שמונים מעלות למשך כ – 40 דקות.