4 מנות – 130 קל´ למנה
חומרים:
3 מלפפונים
סלסלת נבטים רחוצים ומסוננים
2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות דקות
½ קופסת גרגירי תירס קל
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
לרוטב:
2 כפות מיץ לימון
2 כפות שמן זית
1-2 כפות רוטב סויה
מלח, פלפל
כפית סוכר
לקישוט: פטרוזיליה ולימון מגורד
אופן ההכנה:
רוחצים את המלפפונים, לא קולפים. חותכים לגפרורים.
מערבבים עם הנבטים, הפלפל, התירס והפטרוזיליה.
בוללים את חומרי הרוטב בצנצנת סגורה, מנערים היטב ויוצקים מעל לירקות.
מקשטים בפטרוזיליה וגרידת לימון.