מתכון מיוחד. קל להכנה אך יש להכינו יומם – יומיים לפני ההגשה.
החומרים:
1.5 ק"ג בשר בקר מס' 5 פרוס לפרוסות
למשרה:
1/3 כוס שמן זית
1/3 כוס רוטב סויה
1/3 כוס יין אדום
3 כפות דבש
3 כפות קטשופ
4 שיני שום כתושות
פלפל שחור
אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי המשרה. מניחים את פרוסות הבקר בתבנית אפייה ועליהם שופכים את המשרה.
מכסים את התבנית בנייר כסף ומשרים במקרר למשך יום – יומיים (אפשר להפוך מפעם לפעם את הפרוסות).
אופים בתנור בחום של מאתיים מעלות למשך כשעתיים שלוש מכוסה.