מומלצים לציבור הדתי
חזה עוף עם בטטה

מנה עסיסית ומיוחדת ל-4 מנות

 

החומרים:
4 נתחי חזה עוף 
2 בטטות
2 גבעולי טימין

לרוטב:
2 פלפלים אדומים (או גמבה) קצוצים וקלויים
1 כוס רוטב צ'ילי מתוק 
1 כף בזיליקום קצוץ
1 כפית מלח
קורט פלפל גרוס

 

אופן הכנה: 
מסדרים את חזה העוף בתבנית אפייה עם מעט שמן, זורים מעט מלח, מכסים ברדידי אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 40 דקות. לאחר מכן מסירים את רדיד האלומיניום וממשיכים לאפות לעוד 10 דקות עד קבלת צבע שחום. 
מקלפים את הבטטות וחותכים לקוביות של 2 ס"מ. מניחים בתבנית אפייה, זורים מעל מלח, פלפל וטימין. מכסים ברדיד אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות חום למשך שעה. מסירים את רדיד האלומיניום וממשיכים לאפות עוד 6-7 דקות.
מערבבים את רוטב הצ'ילי, פלפלים קלויים והבזיליקום. כמה דקות לפני הגשת המנה מחממים את המחבת ומבשלים את הרוטב כ-3-4 דקות. מניחים את חזה העוף והבטטות בצלחת הגשה ויוצקים את הרוטב החם.

פרטי התקשרות
מצאת טעות? המידע לא מעודכן? העסק נסגר? דווח לנו לעדכון הפרטים
אתה הבעלים של העסק?! בוא לקדם את העסק שלך
באדיבות שטרודל
הוסף המלצה
מכירים את חזה עוף עם בטטה? בואו לשתף, להוסיף המלצה או ביקורת בונה! אין לשלוח תגובות המפרות את תנאי השימוש, לרבות דברי הסתה, דיבה.
שם מלא:*
נושא:*
תוכן התגובה:
דירוג:*
כל הזכויות שמורות © דתי פייג'
מיזם גרופ בניית אתרים עם קידום אתרים
ראיתי לאחרונה
תל אביב