ארוחה שלמה שמכינים בחמש דקות ובזמן הטיגון עורכים את השולחן.
לארבע מנות.
החומרים:
2 חזות עוף
2 פלפלים ירוקים, שטופים וחתוכים לרצועות
גזרים קלופים מגוררים 3
בצל פרוס לפרוסות גסות 1
גר' (1 חבילה) איטריות נודלס 400
3 כפות סויה
רוטב צ'ילי מתוק
כפית פפריקה מתוקה
מעט שמן להקפצה
אופן ההכנה:
פורסים את חזה העוף לפרוסות. מכינים את הנודלס על פי ההוראות. בזמן שהנודלס מתבשלים מחממים מחבת ברזל רחבה או ווק עם מעט שמן מכניסים את רצועות הפלפלים ומקפיצים כשתי דקות. מוסיפים את הבצל, העוף ואת כל התבלינים ומקפיצים מעט, מגרדים את הגזר עם מגרדת גסה מעל הווק בזמן ששאר הירקות והעוף מתבשלים. ממשיכים להקפיץ כדקה. מסננים את הנודלס ומוסיפים לווק לשתיים שלוש הקפצות. מוסיפים את הסויה מערבבים ומגישים חם.
רגע לפני שהמנה מוכנה, ניתן להוסיף תירס גמדי.