החומרים:
חצי קילו חזה עוף רצועות באורך 3-2 ס"מ
קמח לקימוח הנתחים
שמן לטיגון
מיץ וגרידה מלימון אחד
כף עלי נענע קצוצים דק דק
מלח ופלפל שחור טחון טרי
כף רוטב סויה
שתי כפות דבש
שלוש כפות רוטב צ`ילי חריף או מתוק.
כוס מים
אופן ההכנה:
מקמחים את נתחי העוף, כך שיצופו מכל הכיוונים בקמח, ומנערים היטב את העודפים.
מחממים היטב מחבת, ומטגנים את נתחי העוף מכל הצדדים, עד שהם מלבינים ומתחילים להזהיב.
מוציאים מהמחבת ומניחים בצד.
מוסיפים לאותה מחבת מיץ לימון, גרידת לימון ונענע, מלח, פלפל, אבקת מרק, דבש וצ`ילי.
יוצקים מעל כוס מים ומביאים לרתיחה.
מתקנים את התיבול , מחזירים את נתחי העוף למחבת, מבשלים 5 דקות ומגישים חם עם אורז