מנה מומלצת, טעם הדבש והצבע שלו משתלטים על העוף ומעניקים לו טעם מדהים.
החומרים:
כרעיים
תפוחי אדמה
קמח
מרגרינה
לרוטב:
1/2 כוס דבש
1/2 קופסת פטריות
2 בצלים
1 כף אבקת מרק פטריות
לימון סחוט
פלפל שחור
אופן ההכנה:
פורסים תפוחי אדמה בתבנית, מקמחים את כל חלקי העוף ומניחים ביחד עם תפוחי האדמה.
מעל כל חלק מהעוף מניחים קובייה קטנטנה של מרגרינה. מכסים בנייר כסף ואופים למשך כשעה על חום בינוני.
במחבת:
חותכים את הבצלים לחתיכות גדולות ומאדים עד להזהבה. מוסיפים את שאר החומרים.
כשהעוף מוכן שופכים את הרוטב ומחזירים לתנור לחצי שעה נוספת ללא נייר הכסף.