מומלצים לציבור הדתי
עוף ברוטב רימונים

מנה המשלבת את הרימונים עם העוף. מנה לא שגרתית אך טעימה להפליא.


החומרים:

עוף חתוך לשמיניות 
1 ק"ג בצל לבן קצוץ דק 
500 גר' גרגירי רימונים 
תבלין בהרט 
עלי כוסברה 
פלפל שחור 
2 שיני שום 
1 פלפל אדום חריף שלם (לאוהבי חריף)
עלי דפנה 
מלח


אופן הכנה:

 
מועכים בחוזקה את הבצל הקצוץ עד שהוא מאבד את הטקסטורה שלו. ואותו הדבר גם עם גרגירי הרימון. 
מערבבים בסיר את הרימונים עם הבצל ומוסיפים 3 כפות תרכיז רימונים, בהרט, עלי דפנה, קורט מלח, פלפל שחור ופלפל אדום חריף (למי שאוהב חריף). לתוך המשרה שנוצר מכניסים את העוף המפורק לחלקיו ומשרים למשך 2-3 שעות. מוסיפים קצת מים, מכסים ומבשלים על אש נמוכה כשעה עד שהעוף מוכן. 
כעשר דקות לפני תום הבישול מוסיפים את שיני השום ושתי כפיות של רסק עגבניות.

פרטי התקשרות
מצאת טעות? המידע לא מעודכן? העסק נסגר? דווח לנו לעדכון הפרטים
אתה הבעלים של העסק?! בוא לקדם את העסק שלך
באדיבות שטרודל
הוסף המלצה
מכירים את עוף ברוטב רימונים? בואו לשתף, להוסיף המלצה או ביקורת בונה! אין לשלוח תגובות המפרות את תנאי השימוש, לרבות דברי הסתה, דיבה.
שם מלא:*
נושא:*
תוכן התגובה:
דירוג:*
כל הזכויות שמורות © דתי פייג'
מיזם גרופ בניית אתרים עם קידום אתרים
ראיתי לאחרונה