מנה המשלבת את הרימונים עם העוף. מנה לא שגרתית אך טעימה להפליא.
החומרים:
עוף חתוך לשמיניות
1 ק"ג בצל לבן קצוץ דק
500 גר' גרגירי רימונים
תבלין בהרט
עלי כוסברה
פלפל שחור
2 שיני שום
1 פלפל אדום חריף שלם (לאוהבי חריף)
עלי דפנה
מלח
אופן הכנה:
מועכים בחוזקה את הבצל הקצוץ עד שהוא מאבד את הטקסטורה שלו. ואותו הדבר גם עם גרגירי הרימון.
מערבבים בסיר את הרימונים עם הבצל ומוסיפים 3 כפות תרכיז רימונים, בהרט, עלי דפנה, קורט מלח, פלפל שחור ופלפל אדום חריף (למי שאוהב חריף). לתוך המשרה שנוצר מכניסים את העוף המפורק לחלקיו ומשרים למשך 2-3 שעות. מוסיפים קצת מים, מכסים ומבשלים על אש נמוכה כשעה עד שהעוף מוכן.
כעשר דקות לפני תום הבישול מוסיפים את שיני השום ושתי כפיות של רסק עגבניות.