פשטידה מיוחדת, טעימה ודיאטטית. בסך הכל כ – 100 קלוריות למנה.
12 מנות
החומרים:
2 כפות שמן זית
2 בצלים קצוצים
1 קופסא קטנה של פטריות פרוסות
200 גר' בשר הודו טחון
פלפל שחור, מלח, פלפל אדום חריף
2 ביצים
3 כפות קמח תופח
כף פרורי לחם
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצלים הקצוצים בשמן. מוסיפים את הפטריות, מערבבים, מוסיפים את הבשר הטחון ומפוררים.
מתבלים במלח, פלפל שחור ומעט פלפל אדום חריף ומקררים.
מוסיפים את הביצים והקמח ויוצקים לתבנית מצופה בנייר אפיה שעליה פיזרנו את פרורי הלחם.
אופים בחום בינוני כ- 45 דקות.