מומלצים לציבור הדתי
שקיות פילו במילוי בשר וכבד

מנה מיוחדת וטעימה. בעלת מראה מיוחד ושונה.

החומרים:

1 חבילת בצק פילו
שמן למריחה
500 גר' בשר טחון
3 כבדים צלויים וקצוצים
1 בצל קצוץ
2 שיני שום קצוצים
מלח
פלפל
5 – 6 עלי פטרוזיליה קצוצים

 

לקישוט:


1/2 רכז רימונים
גרעיני רימון

 

אופן ההכנה:


למלית:

 
מאדים את הבצל עם מעט שמן עד להזהבה. מוסיפים את השום, הבשר והכבד, מאדים ומערבבים יחד כעשר דקות. מוסיפים את התבלינים והפטרוזיליה ומאדים למשך כחמש דקות נוספות. מכבים את האש.

 

לבצק:


מפרקים בזהירות דף אחד מעלי הפילו ומברישים במעט שמן. מניחים מעליו דף נוסף ומברישים. חוזרים על פעולה זאת שוב כך שיהיו שלושה עלי פילו זה על גב זה. את העלים חותכים לשישה ריבועים. במרכז כל ריבוע מניחים מעט מהמלית ובעדינות סוגרים כמו שקית. 
אפשר לקשור את שקיות הפילו עם עירית או בצל ירוק. 
מניחים את שקיות הפילו בתבנית אפייה ואופים בחום של 180 מעלות כרבע שעה עד עשרים דקות – עד להזהבה.

להגשה:

 

להניח שקית פילו בצלחת ולקשט מסביבה עם רכז רימונים וגרעיני רימון.

פרטי התקשרות
מצאת טעות? המידע לא מעודכן? העסק נסגר? דווח לנו לעדכון הפרטים
אתה הבעלים של העסק?! בוא לקדם את העסק שלך
באדיבות שטרודל
הוסף המלצה
מכירים את שקיות פילו במילוי בשר וכבד? בואו לשתף, להוסיף המלצה או ביקורת בונה! אין לשלוח תגובות המפרות את תנאי השימוש, לרבות דברי הסתה, דיבה.
שם מלא:*
נושא:*
תוכן התגובה:
דירוג:*
כל הזכויות שמורות © דתי פייג'
מיזם גרופ בניית אתרים עם קידום אתרים
ראיתי לאחרונה
בני ברק