החומרים:
600 גרם דלעת, קלופה וחתוכה למלבנים אחידים (עובי 1 ס"מ ואורך 3 ס"מ)
3 כפות שמן זית
2 כפות צימוקים
2 כפיות מלח גס
רבע כפית פלפל שחור
למרינדה:
שני שליש כוס יין אדום
מאה מ"ל חומץ יין אדום
2 כפות סוכר
4 עלי דפנה
7 עלי נענע, קצוצים גס
אופן ההכנה:
מטגנים את קוביות הדלעת בשמן הזית עד להזהבה מכל הצדדים.
מתבלים במלח ופלפל וממשיכים לבשל עד להשחמה, כארבע דקות.
לאחר מכן, מעבירים לנייר סופג. מניחים את הקוביות בתבנית עמוקה ומסדרים ביניהן את עלי הדפנה והנענע. מערבבים את חומרי המרינדה ויוצקים מעל. מכסים ומשהים למשך שלוש שעות לפחות.
לפני ההגשה מוציאים מהמרינדה ומטפטפים מעל שמן זית.