מומלצים לציבור הדתי
דלעת במרינדה

החומרים:
 600 גרם דלעת, קלופה וחתוכה למלבנים אחידים (עובי 1 ס"מ ואורך 3 ס"מ)
3 כפות שמן זית 
2 כפות צימוקים 
2 כפיות מלח גס 
רבע כפית פלפל שחור

 

למרינדה:
שני שליש כוס יין אדום 
מאה מ"ל חומץ יין אדום 
 2 כפות סוכר 
 4 עלי דפנה 
 7 עלי נענע, קצוצים גס

 

אופן ההכנה:
מטגנים את קוביות הדלעת בשמן הזית עד להזהבה מכל הצדדים.
מתבלים במלח ופלפל וממשיכים לבשל עד להשחמה, כארבע דקות.
לאחר מכן, מעבירים לנייר סופג. מניחים את הקוביות בתבנית עמוקה ומסדרים ביניהן את עלי הדפנה והנענע. מערבבים את חומרי המרינדה ויוצקים מעל. מכסים ומשהים למשך שלוש שעות לפחות.
לפני ההגשה מוציאים מהמרינדה ומטפטפים מעל שמן זית.

פרטי התקשרות
מצאת טעות? המידע לא מעודכן? העסק נסגר? דווח לנו לעדכון הפרטים
אתה הבעלים של העסק?! בוא לקדם את העסק שלך
באדיבות שטרודל
הוסף המלצה
מכירים את דלעת במרינדה? בואו לשתף, להוסיף המלצה או ביקורת בונה! אין לשלוח תגובות המפרות את תנאי השימוש, לרבות דברי הסתה, דיבה.
שם מלא:*
נושא:*
תוכן התגובה:
דירוג:*
כל הזכויות שמורות © דתי פייג'
מיזם גרופ בניית אתרים עם קידום אתרים
ראיתי לאחרונה