החומרים:
400 גרם נודלס משובח
500 גר חזה עוף נקי משומן קוביות קטנות
3 כפות דבש
3 כפות שמן
2 כפות מים
קופסת גרעיני תירס
1 פלפל אדום
1 פלפל ירוק
2 בצלים ירוקים קטנים
אופן ההכנה:
מרתיחים מים עם שתי כפות מלח, מוסיפים את הנודלס וממשיכים בבישול עד שהנודלס מתרככים אבל לא מדי.
משמנים מעט מחבת עמוקה (או ווק) ומוסיפים את חזה העוף, פלפל ומלח לפי הטעם.
מקפיצים את החזה (מטגנים קלות עד להשחמה), ומוסיפים את התירס, הדבש, המים והשמן.זה הזמן להוסיף גם את הירקות אם החלטתם להוסיף אותם ולהמשיך להקפיץ, עד להשחמה קלה של הירקות והתירס.
יש לשים לב לכך שהדבש מתפזר בצורה טובה על פני המחבת.
במקביל מסננים את הנודלס ומוסיפים למחבת.
ממשיכים להקפיץ לא יותר מ - 3-4 דקות.