מומלצים לציבור הדתי
תפוחי אדמה בשמן זית

זו אופציה פשוטה המשדרגת את תפוחי האדמה כתוספת לכל מנה עיקרית.

 

חומרים:
6 תפוחי אדמה בינוניים מקולפים וחתוכים לחצאים
6 כפות שמן זית
מלח גס
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
ענפי רוזמרין (לא חובה)

 

אופן ההכנה:
מבשלים את תפוחי האדמה במים כרבע שעה עד שהם מתרככים מעט. מחממים תנור ל 200 מעלות. מסננים את המים מתפוחי האדמה, מצננים ופורסים כל חצי תפוד לפרוסות בעובי של כ –1/2 ס"מ. משמנים תבנית בשתי כפות שמן זית, מסדרים את תפוחי האדמה יפה ומרטיבים ב – 4 כפות שמן הזית הנותרות. ממליחים, מפלפלים ושמים פפריקה מתוקה.
אפשר להוסיף כמה ענפי רוזמרין.
אופים כ – 20 דקות עד שהתפודים זהובים ומגישים כתוספת למנה.

פרטי התקשרות
מצאת טעות? המידע לא מעודכן? העסק נסגר? דווח לנו לעדכון הפרטים
אתה הבעלים של העסק?! בוא לקדם את העסק שלך
באדיבות שטרודל
הוסף המלצה
מכירים את תפוחי אדמה בשמן זית? בואו לשתף, להוסיף המלצה או ביקורת בונה! אין לשלוח תגובות המפרות את תנאי השימוש, לרבות דברי הסתה, דיבה.
שם מלא:*
נושא:*
תוכן התגובה:
דירוג:*
כל הזכויות שמורות © דתי פייג'
מיזם גרופ בניית אתרים עם קידום אתרים
ראיתי לאחרונה