מנת דג מיוחדת ומזינה. אך עם זאת דיאטטית. כ- 220 קלוריות למנה.
מיועד ל6 מנות
החומרים:
2 בצלים גדולים
4 שיני שום כתושות
2 כפות שמן זית
2 קישואים
2 גזרים קלופים
2 גמבות
2 כפות רסק עגבניות
כפית כמון
1/2 כפית קימל
קורט פלפל לבן
מלח לפי הטעם
פפריקה אדומה וחריפה
800 גר' נסיכת הנילוס
מיץ לימון
אופן ההכנה:
משרים את פרוסת הדג במיץ לימון עם מלח ושוטפים לאחר כמחצית השעה.
מחממים את השמן, קוצצים את הבצלים ושיני השום ומטגנים בשמן חם.
חותכים את הירקות לפרוסות ומניחים בסיר. מוסיפים את רסק העגבניות והתבלינים ומערבבים.
מוסיפים את פרוסות הדג ומבשלים כשעה.