מומלצים לציבור הדתי
קרפיון עם ירקות בתנור

זוהי מנה מיוחדת וטעימה, אך יש להכינה כיום לפני ההגשה.

החומרים:
1 קרפיון במשקל 1 ק"ג 
למרינדה: 
4 שיני שום כתושות 
1 כף פפריקה 
1/2 כוס יין לבן יבש 
מלח ופלפל 
מעט גרגרי פלפל אנגלי 
עלי דפנה

 

לתבשיל:
 1 חציל 
1 תפוח אדמה 
1 גזר 
1 בצל 
1 עגבניה 
1 פלפל ירוק 
2 כפות שמן 
1/2 כוס יין לבן 
מעט פפריקה 
מלח ופלפל


אופן הכנה:
חורצים בדג חריצים ברוחב 5-3 ס"מ אך משאירים אותו שלם. 
מערבבים בקערה את השום, הפפריקה, היין, המלח והפלפל. את הנוזל מורחים על הדג, כולל החריצים. מפזרים את גרגרי הפלפל ועלי הדפנה ומשהים במקרר למשך 24-12 שעות.
מחממים את התנור לחום בינוני- נמוך (180-150 מעלות) ומשמנים תבנית פיירקס גדולה. חותכים את הירקות לקוביות ומערבבים עם השמן, היין, פפריקה, מלח ופלפל. 
מניחים את הדג במרכז התבנית ומסדרים מסביבו את הירקות. מכסים ברדיד אלומיניום ואופים כ-30 דקות. מסירים את האלומיניום ואופים עוד כ-10 דקות עד שהדג משחים.

פרטי התקשרות
מצאת טעות? המידע לא מעודכן? העסק נסגר? דווח לנו לעדכון הפרטים
אתה הבעלים של העסק?! בוא לקדם את העסק שלך
באדיבות שטרודל
הוסף המלצה
מכירים את קרפיון עם ירקות בתנור? בואו לשתף, להוסיף המלצה או ביקורת בונה! אין לשלוח תגובות המפרות את תנאי השימוש, לרבות דברי הסתה, דיבה.
שם מלא:*
נושא:*
תוכן התגובה:
דירוג:*
כל הזכויות שמורות © דתי פייג'
מיזם גרופ בניית אתרים עם קידום אתרים
ראיתי לאחרונה
בני ברק
בני ברק
ראשון לציון