מומלצים לציבור הדתי
מרק רוביא וכרתי

מרק מיוחד וחמים המשלב בתוכו שני סימנים, גם את הרוביא וגם את הכרתי. מיוחד ושונה.

 

החומרים:
1 כוס רוביה יבשה 
1 כרישה (כרתי) חתוכה לקוביות 
2 גזר קצוץ 
1 שורש סלרי קצוץ 
4 עגבניות מגוררות 
8-10 שיני שום כתושות 
¼ כוס שמן זית 
1 כפית פטרוזיליה קצוצה 
300 גרם נקניקיות עם עשבי תיבול פרוסות 
מלח 
½1 ליטר מים 
חומץ


אופן הכנה:
מבשלים את הרוביא במים. מטגנים את הגזר, השום והסלרי עם המון שמן זית עד לריכוך, ומוסיפים לסיר עם הרוביא. מטגנים מעט את הכרישה, מוסיפים לסיר המרק וממשיכים לבשל בין 20 דקות לשעה עד שהרוביא מתרככת. בינתיים, מטגנים את הנקניקיות. מוסיפים לנקניקיות את הפטרוזיליה המיובשת, העגבניות ומערבבים. ממתינים עד שהנקניקיות ורסק העגבניות יתרככו ומוסיפים למרק. מבשלים הכול ביחד כ-5 דקות, מתבלים בפלפל שחור ומגישים.

פרטי התקשרות
מצאת טעות? המידע לא מעודכן? העסק נסגר? דווח לנו לעדכון הפרטים
אתה הבעלים של העסק?! בוא לקדם את העסק שלך
באדיבות שטרודל
הוסף המלצה
מכירים את מרק רוביא וכרתי? בואו לשתף, להוסיף המלצה או ביקורת בונה! אין לשלוח תגובות המפרות את תנאי השימוש, לרבות דברי הסתה, דיבה.
שם מלא:*
נושא:*
תוכן התגובה:
דירוג:*
כל הזכויות שמורות © דתי פייג'
מיזם גרופ בניית אתרים עם קידום אתרים
ראיתי לאחרונה
בני ברק