טעם התפוזים נותן לחזה העוף טעם מיוחד ומזין. מנה דיאטטית כ-800 קלוריות.
החומרים:
4 חצאי חזה עוף
1/2 פלפל אדום חתוך לרצועות
2 כפות שמן זית
1/2 כוס מיץ תפוזים
1/2 כוס יין לבן
1 כף רוטב סויה
1 כף מיץ לימון
1 כפית סוכר
מלח, פלפל שחור
1 כף קורנפלור
אופן ההכנה:
משטחים כל שניצל ומתבלים במלח ובפלפל. עורכים בקצה אחד של השניצל 2-3
רצועות של פלפל אדום. מגלגלים את העוף לרולדה כשהפלפל האדום בתוכו ונועצים קיסם.
מחממים את השמן במחבת ומזהיבים את העוף מכל הכיוונים.
את מיץ התפוזים מערבבים עם היין, הסויה, הלימון והסוכר ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. מפזרים על העוף, מנמיכים את האש ומבשלים כ- 15 דק'.
מוציאים את העוף לצלחות הגשה ומוציאים את הקיסמים.
מערבבים את כף הקורנפלור בכף מים, מוסיפים לרוטב במחבת וממשיכים לבשל עוד כ- 2 דק' תוך כדי ערבוב.