מתכון לסלט קיצי, מרענן ושונה. את הסלט אנו ממליצים להגיש בכוסות מרטיני.
בכלל, כוסות המרטיני תופסות מקום של כבוד אצל כל אנשי הסטיילינג ומשדרגים כל סלט.
המרכיבים הם ל 4 מנות.
לרוטב המוחיטו:
1 כוס עלי נענע
1/2 כוס סוכר
1 כוס מיץ לימון סחוט טרי
1/2 כוס רום לבן
3 כוסות שמן סויה
לסלט:
1/2 כוס רצועות בצל סגול
1/2 כוס רצועות מנגו (רצוי קשה)
1/2 כוס רצועות פלפל אדום
2 כוסות עלי בייבי
אופן ההכנה:
לרוטב המוחיטו:
1. מרסקים את עלי הנענע עם הסוכר עד לקבלת מחית אחידה.
2. מוסיפים את מיץ הלימון והרום הלבן. מערבבים היטב ומסננים.
3. מוסיפים את שמן הסויה תוך כדי ערבוב, טועמים ומתקנים תיבול.
לסלט:
מערבבים את כל החומרים לסלט, מזליפים מעל שלוש כפות מהרוטב ומגישים בכוסות מרטיני.
כפי שאמרנו, מומלץ להגיש כל סלט חי בכוסות מרטיני. פעולה פשוטה שמשדרגת את המנה ונותנת לה מראה יוקרתי.